Mar 11, 2011

PROGRAM SEHARI BERSAMA GRADUAN SPM

Posted by Nisa' Selangor at 10:38 PM
Program ini 'KHAS' buat adik-adik
SPM 2010

Program kali ni special sebab ia terbuka buat adik-adik
yang berumur 18 tahun this year

Tidak kira muslimin mahupun muslimat,
lelaki atau perempuan,
boys and girls,

SEMUA DIJEMPUT HADIR!



Jangan lupa
after baca posting kali ni
terus ajak kawan-kawan yang lain sekali ya..:)

'ANDA SEMUALAH HARAPAN KAMI'

..PEMIMPIN UMMAH DI MASA HADAPAN..

8 comments:

ZBZniaga on March 15, 2011 at 9:14 PM said...

salam :) untuk pelajaq tua ada tak ? bukan 18 tp ambik spm tahun ni.

Nisa' Selangor on March 16, 2011 at 12:21 PM said...
This comment has been removed by the author.
kipas angin on March 16, 2011 at 12:23 PM said...

@ ZBZniaga

Wa'alaikumussalam

tu namenye pelajaq mude dik ;)

ZBZniaga on March 16, 2011 at 2:21 PM said...

alhamdulilah muda lg , berkat senyuman ni ..ok

kipas angin on March 16, 2011 at 5:53 PM said...

@ ZBZniaga

alhamdulillah..gud3 ;)

Admin on March 16, 2011 at 8:28 PM said...

@ZBZniaga
Salamun 'alaik, utk maklumat lanjut boleh xplore http://nisaa-serdang.blogspot.com/

Prgm ini utk lepasan SPM/STPM. Jika ada lepasan DIPLOMA/yg akn amik SPM@STPM, juga dijemput juga ;)

Nnt akn ada ujian personaliti & kerjaya.Insyaallah sape2 yg hadir akn lebih jelas dgn halatuju, minat serta kecenderungan diri sndri..Jom ajak kwn2 yg lain yer! Kita jumpe kakak2 Nisa di sana nnt :)

ZBZniaga on March 17, 2011 at 4:49 PM said...

ws,trm kasih,orait.insya'allah

alhamdulillah ,usaha yg baik dr nisa. tahniah3..

hehe, masuk ujian ni macam masuk perang ..(teori sendiri br dpt tadi).. kena pasang kuda-kuda . blh pihak nisa bagi tips mudah untuk lolos spm .

Admin on March 18, 2011 at 4:57 PM said...

@ZBZniaga

buleh saja share tipsnya...

USAHA digaulkan dengan TAWAKKAL = lulus

bit taufiq wan najah utk semua yerr.. ;)

Post a Comment

Skim Mesra Usia Emas (SMUE)

Skim Mesra Usia Emas (SMUE)
Anugerah khairat kematian sebanyak RM 2,500 tanpa mengira jantina, kaum, agama, fahaman politik, status ekonomi dan tahap sosial. PERCUMA! Anugerah istimewa Kerajaan Negeri Selangor untuk WARGA EMAS dan OKU

Tabung Warisan Anak Selangor (TAWAS)

Tabung Warisan Anak Selangor (TAWAS)
Kerajaan Negeri Selangor akan menghadiahkan tabung simpanan sebanyak RM 100.00 bagi setiap pendaftaran TAWAS yang berjaya. Pada usia 18 tahun, anak-anak ini berpeluang menerima RM 1,500.00 seorang hasil daripada pelaburan dalam TAWAS.

Wanita Selangor

Wanita Selangor
Kembalikan rasa hormat dan hak kesaksamaan kepada wanita demi pemulihan keselamatan sosial

Ibu Tunggal Selangor (ITS)

Ibu Tunggal Selangor (ITS)
Salah satu objektifnya ialah sebagai sumber penyelaras dan perlaksanaan kursus-kursus kemahiran dan peningkatan pengetahuan bagi meningkatkan pengupayaan kapasiti (capacity building) ibu tunggal dan keluarga.

Skim Mikro Kredit Selangor (SkimSel)

Skim Mikro Kredit Selangor (SkimSel)
Skim Mikrokredit Selangor (SkimSel) ditubuhkan pada 8 Julai 2010 di bawah Yayasan Dar Al Qard Al Hasan Selangor (YDAQAHS). Objektif penubuhannya ialah untuk mengurangkan isirumah miskin terutamanya di luar Bandar. SkimSel mengamalkan kaedah pemberian pembiayaan yang mudah, berpenyeliaan rapi dan berasaskan pematuhan disiplin kredit, tanpa cagaran, tanpa penjamin dan tanpa tindakan undang-undang.

nak kongsi petua/tips? emailkan kepada kami di teampronisa@gmail.com

Sape kate hampas kopi useless? Eh eh..korg jgn buang dulu hampas tu. Ia amat brguna utk mndapatkn wajah/kulit yg halus & bersih. Caranya, ambil hampas trsebut & tonyoh kt muka selama 10 min. Kemudian cuci dgn air bersih + selawat + doa penerang hati. Boleh amalkn setiap pg. Insyaallah licin & segar. Org pun sedap memandang. Boleh try sbg scrub bdn juga..(yg ini sy belum prnh try.sape2 yg prnh try,leh share keberjayaannya.hehee). Sy prnh cuba ms skolah dulu tp kt tgn la..(terkebetulan). Member skolh tegur tgn sy halus. Sy pelik jg sbb sy mmg x pakai lotion apa2. Just share dgn mereka, ramas2 la dgn hampas kopi. Nnt licin r...hehee... Kirenye ini backup utk cover line la klu mak mertua pelik tgn kta halus...hahaa..(pecah rahsia aku!!) kihkihh :) Slamat mencuba! ;)
 

Nisa' Selangor Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei