Jan 15, 2010

Kuliah Fiqh Wanita

Posted by Nisa' Selangor at 2:57 PM

anda mempunyai masalah dalaman wanita?
ragu-ragu tentang perihal fiqh wanita?
mari-mari join kami di...

"Kuliah Fiqh Wanita"

Hari : Setiap Jumaat
Masa : 9.30mlm
Tempat : Laman Mukmin, No.1,
Jalan Kencana 36/2, Taman Kencana,
56100 Kuala Lumpur

jom pakat ramai-ramai ke sana!!!

4 comments:

Fatin on January 15, 2010 at 11:52 PM said...

salam..nak pergi..teringin sangat..tp belum ada rezeki..dekat dgn rumah kak masyitah dgn kak farah kan..

Ustaz Nor Amin Sayani Bin Zainal on January 23, 2010 at 5:16 PM said...

salam teruskan perjungan anda, permohonan dari saya, boleh linkkan blog saya di sini untuk melebarkan lagi dakwah Islam kepada semua umat malaysia yang sekian jauh menyimpang dari ajaran Islam, semoga Allah memberikan rahmat kepada anda yang sudi bekerjasama dengan saya.

http://ustaznoramin.blogspot.com

nisa selayang on February 6, 2010 at 11:05 PM said...

salam dari nisa' selayang.utk makluman nisa' selayang baru establish blog

alamat : http://nisaselayang.blogspot.com/

mawar berduri on February 7, 2010 at 11:00 PM said...

salam.. macam mana nak tahu status keahlian n macam mane nak contact untuk nisa' berdekatan petaling jaya

Post a Comment

Skim Mesra Usia Emas (SMUE)

Skim Mesra Usia Emas (SMUE)
Anugerah khairat kematian sebanyak RM 2,500 tanpa mengira jantina, kaum, agama, fahaman politik, status ekonomi dan tahap sosial. PERCUMA! Anugerah istimewa Kerajaan Negeri Selangor untuk WARGA EMAS dan OKU

Tabung Warisan Anak Selangor (TAWAS)

Tabung Warisan Anak Selangor (TAWAS)
Kerajaan Negeri Selangor akan menghadiahkan tabung simpanan sebanyak RM 100.00 bagi setiap pendaftaran TAWAS yang berjaya. Pada usia 18 tahun, anak-anak ini berpeluang menerima RM 1,500.00 seorang hasil daripada pelaburan dalam TAWAS.

Wanita Selangor

Wanita Selangor
Kembalikan rasa hormat dan hak kesaksamaan kepada wanita demi pemulihan keselamatan sosial

Ibu Tunggal Selangor (ITS)

Ibu Tunggal Selangor (ITS)
Salah satu objektifnya ialah sebagai sumber penyelaras dan perlaksanaan kursus-kursus kemahiran dan peningkatan pengetahuan bagi meningkatkan pengupayaan kapasiti (capacity building) ibu tunggal dan keluarga.

Skim Mikro Kredit Selangor (SkimSel)

Skim Mikro Kredit Selangor (SkimSel)
Skim Mikrokredit Selangor (SkimSel) ditubuhkan pada 8 Julai 2010 di bawah Yayasan Dar Al Qard Al Hasan Selangor (YDAQAHS). Objektif penubuhannya ialah untuk mengurangkan isirumah miskin terutamanya di luar Bandar. SkimSel mengamalkan kaedah pemberian pembiayaan yang mudah, berpenyeliaan rapi dan berasaskan pematuhan disiplin kredit, tanpa cagaran, tanpa penjamin dan tanpa tindakan undang-undang.

nak kongsi petua/tips? emailkan kepada kami di teampronisa@gmail.com

Sape kate hampas kopi useless? Eh eh..korg jgn buang dulu hampas tu. Ia amat brguna utk mndapatkn wajah/kulit yg halus & bersih. Caranya, ambil hampas trsebut & tonyoh kt muka selama 10 min. Kemudian cuci dgn air bersih + selawat + doa penerang hati. Boleh amalkn setiap pg. Insyaallah licin & segar. Org pun sedap memandang. Boleh try sbg scrub bdn juga..(yg ini sy belum prnh try.sape2 yg prnh try,leh share keberjayaannya.hehee). Sy prnh cuba ms skolah dulu tp kt tgn la..(terkebetulan). Member skolh tegur tgn sy halus. Sy pelik jg sbb sy mmg x pakai lotion apa2. Just share dgn mereka, ramas2 la dgn hampas kopi. Nnt licin r...hehee... Kirenye ini backup utk cover line la klu mak mertua pelik tgn kta halus...hahaa..(pecah rahsia aku!!) kihkihh :) Slamat mencuba! ;)
 

Nisa' Selangor Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei