Dec 28, 2009

Update gambar JNS 09

Posted by Nisa' Selangor at 10:30 AM


Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah, Jambori Nisa Selangor 09 telah pun tamat..tahniah diucapkan dari krew Nisa Selangor terutamanya kpd semua AJK, Urusetia, Fasi, Peserta, badan-badan NGO dan semua insan yang terlibat.


kpd semua yang tidak sempat untuk ambil gambar-gambar JNS 09, bolehlah download gambar di link di bawah ini :

http://s782.photobucket.com/home/nisaselangor/index

Semoga JNS 09 menjadi titik permulaan ukhwah yang erat antara kita. wasalam

'Ukhwah itu indah jika kita bertemu dan berpisah kerana-Nya'

5 comments:

Anonymous said...

Salam..ana dah join..penatnye masih terase..huhu..ikhlas..seronok!!ana suka waktu bagi ceramah..byk menyentuh hati..and byk kali ana menitiskan air mata..begitu lemahnya ana di dunia ini..qiyamullail bt ana kembali mengenang segala dosa yg telah ana lakukan..ana duduk saf depan sekali waktu tu..mmg kalu menangis pun takde yg nampak kecuali ALLAH SWT..

shabab on December 28, 2009 at 3:08 PM said...

salam...tahniah kpd tenaga kerja JNS '09 krn telah berjaya melaksanakan kem ni ke akhirnya...seronok dpt berjumpa ngan ngan ahli2 nisa' dr seluruh kaw selangor..walaupun xsumenye trn..semoga pgrm akn dtg ana dpt brjmpa lg ngan ntum sume.....tahniah sekali lagi...
salam ukhwah

syakirah on December 28, 2009 at 5:32 PM said...

salam.tahniah kpd pengurus,ahli2 AJK JNS'09 kerana tlh mangadakn progrm ini dgn baik skali.ana sngt gmbira mengikuti prgrm ini kerana bnyk yg ana pelajari,mndpt kwn bru yg baik hati,ceramah motivasi yg BEST!.semoga kita semua brjumpa lagi.!!!<3
salam ukhuwah dri ana

Anonymous said...

salam ukhuwah..bila nak masukkan video program..tak sabar nak tengok ni..nak tunjuk pada family..=)

Anonymous said...

salam,,JNS ni mmg best,,bertuah jd peserta,,

Post a Comment

Skim Mesra Usia Emas (SMUE)

Skim Mesra Usia Emas (SMUE)
Anugerah khairat kematian sebanyak RM 2,500 tanpa mengira jantina, kaum, agama, fahaman politik, status ekonomi dan tahap sosial. PERCUMA! Anugerah istimewa Kerajaan Negeri Selangor untuk WARGA EMAS dan OKU

Tabung Warisan Anak Selangor (TAWAS)

Tabung Warisan Anak Selangor (TAWAS)
Kerajaan Negeri Selangor akan menghadiahkan tabung simpanan sebanyak RM 100.00 bagi setiap pendaftaran TAWAS yang berjaya. Pada usia 18 tahun, anak-anak ini berpeluang menerima RM 1,500.00 seorang hasil daripada pelaburan dalam TAWAS.

Wanita Selangor

Wanita Selangor
Kembalikan rasa hormat dan hak kesaksamaan kepada wanita demi pemulihan keselamatan sosial

Ibu Tunggal Selangor (ITS)

Ibu Tunggal Selangor (ITS)
Salah satu objektifnya ialah sebagai sumber penyelaras dan perlaksanaan kursus-kursus kemahiran dan peningkatan pengetahuan bagi meningkatkan pengupayaan kapasiti (capacity building) ibu tunggal dan keluarga.

Skim Mikro Kredit Selangor (SkimSel)

Skim Mikro Kredit Selangor (SkimSel)
Skim Mikrokredit Selangor (SkimSel) ditubuhkan pada 8 Julai 2010 di bawah Yayasan Dar Al Qard Al Hasan Selangor (YDAQAHS). Objektif penubuhannya ialah untuk mengurangkan isirumah miskin terutamanya di luar Bandar. SkimSel mengamalkan kaedah pemberian pembiayaan yang mudah, berpenyeliaan rapi dan berasaskan pematuhan disiplin kredit, tanpa cagaran, tanpa penjamin dan tanpa tindakan undang-undang.

nak kongsi petua/tips? emailkan kepada kami di teampronisa@gmail.com

Sape kate hampas kopi useless? Eh eh..korg jgn buang dulu hampas tu. Ia amat brguna utk mndapatkn wajah/kulit yg halus & bersih. Caranya, ambil hampas trsebut & tonyoh kt muka selama 10 min. Kemudian cuci dgn air bersih + selawat + doa penerang hati. Boleh amalkn setiap pg. Insyaallah licin & segar. Org pun sedap memandang. Boleh try sbg scrub bdn juga..(yg ini sy belum prnh try.sape2 yg prnh try,leh share keberjayaannya.hehee). Sy prnh cuba ms skolah dulu tp kt tgn la..(terkebetulan). Member skolh tegur tgn sy halus. Sy pelik jg sbb sy mmg x pakai lotion apa2. Just share dgn mereka, ramas2 la dgn hampas kopi. Nnt licin r...hehee... Kirenye ini backup utk cover line la klu mak mertua pelik tgn kta halus...hahaa..(pecah rahsia aku!!) kihkihh :) Slamat mencuba! ;)
 

Nisa' Selangor Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei