Dec 15, 2009

JNS '09

Posted by Nisa' Selangor at 8:35 AM

Hot!!!
Nisa Selangor akan menganjurkan Jamboree Nisa Selangor 2009 (JNS '09) pada:
25 hingga 27 Disember 2009 (Jumaat hingga Ahad)
bertempat di Pusat Latihan Belia, Bukit Lagong, Selayang
Terdapat pelbagai aktiviti menari, kreatif dan ceria yang bakal mengikat hati adik-adik dan semua crew. Penyertaan terbuka kepada semua remaja perempuan berumur 13 - 15 tahun (Team A) dan 16 - 18 tahun (Team B).
Stay With Us
I'm A Super Muslim !!!!!

6 comments:

AzzizatulHuda on December 17, 2009 at 7:16 AM said...

Assalammualaikum

Ada tak program utk yg umur 20 th ke atas?

.:khaulah al-azwar:. on December 19, 2009 at 11:33 AM said...

salam nak tanye..kene bayar berape erk??

Anonymous said...

kena bayar rm20

saya said...

kalu kawasan pandan bayar rm30 termasuk pengangkutan

muslimah yg berminat.... said...

salam, nak tanya...
nak berkumpul di mana? nak daftar dgn siapa?

NISA' SELANGOR on December 23, 2009 at 10:08 AM said...

AzzizatulHuda,

wasalam, insyaAllah ada..bermacam-macam lagi aktiviti Nisa Selangor yang bakal diadakan untuk pelbagai peringkat umur..nantikan..

.:khaulah al-azwar:. saya,

wasalam..bayaran bergantung kepada kawasan..adik-adik buleh rujuk kepada nisa kawasan masing-masing..

muslimah yg berminat..
wasalam..boleh berkumpul dan mendaftar terus di Pusat Latihan Belia, Bukit Lagong Selayang

Post a Comment

Skim Mesra Usia Emas (SMUE)

Skim Mesra Usia Emas (SMUE)
Anugerah khairat kematian sebanyak RM 2,500 tanpa mengira jantina, kaum, agama, fahaman politik, status ekonomi dan tahap sosial. PERCUMA! Anugerah istimewa Kerajaan Negeri Selangor untuk WARGA EMAS dan OKU

Tabung Warisan Anak Selangor (TAWAS)

Tabung Warisan Anak Selangor (TAWAS)
Kerajaan Negeri Selangor akan menghadiahkan tabung simpanan sebanyak RM 100.00 bagi setiap pendaftaran TAWAS yang berjaya. Pada usia 18 tahun, anak-anak ini berpeluang menerima RM 1,500.00 seorang hasil daripada pelaburan dalam TAWAS.

Wanita Selangor

Wanita Selangor
Kembalikan rasa hormat dan hak kesaksamaan kepada wanita demi pemulihan keselamatan sosial

Ibu Tunggal Selangor (ITS)

Ibu Tunggal Selangor (ITS)
Salah satu objektifnya ialah sebagai sumber penyelaras dan perlaksanaan kursus-kursus kemahiran dan peningkatan pengetahuan bagi meningkatkan pengupayaan kapasiti (capacity building) ibu tunggal dan keluarga.

Skim Mikro Kredit Selangor (SkimSel)

Skim Mikro Kredit Selangor (SkimSel)
Skim Mikrokredit Selangor (SkimSel) ditubuhkan pada 8 Julai 2010 di bawah Yayasan Dar Al Qard Al Hasan Selangor (YDAQAHS). Objektif penubuhannya ialah untuk mengurangkan isirumah miskin terutamanya di luar Bandar. SkimSel mengamalkan kaedah pemberian pembiayaan yang mudah, berpenyeliaan rapi dan berasaskan pematuhan disiplin kredit, tanpa cagaran, tanpa penjamin dan tanpa tindakan undang-undang.

nak kongsi petua/tips? emailkan kepada kami di teampronisa@gmail.com

Sape kate hampas kopi useless? Eh eh..korg jgn buang dulu hampas tu. Ia amat brguna utk mndapatkn wajah/kulit yg halus & bersih. Caranya, ambil hampas trsebut & tonyoh kt muka selama 10 min. Kemudian cuci dgn air bersih + selawat + doa penerang hati. Boleh amalkn setiap pg. Insyaallah licin & segar. Org pun sedap memandang. Boleh try sbg scrub bdn juga..(yg ini sy belum prnh try.sape2 yg prnh try,leh share keberjayaannya.hehee). Sy prnh cuba ms skolah dulu tp kt tgn la..(terkebetulan). Member skolh tegur tgn sy halus. Sy pelik jg sbb sy mmg x pakai lotion apa2. Just share dgn mereka, ramas2 la dgn hampas kopi. Nnt licin r...hehee... Kirenye ini backup utk cover line la klu mak mertua pelik tgn kta halus...hahaa..(pecah rahsia aku!!) kihkihh :) Slamat mencuba! ;)
 

Nisa' Selangor Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei